ГлавнаяРегистрацияВход
Гость
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта

Поиск

Календарь
«  Декабрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Статистика

Главная » 2018 » Декабрь » 19
З 16 по 31 грудня проходило письмове опитування співвласників будинку.
Просмотров: 281 | Добавил: Michael | Дата: 19.12.2018 | Комментарии (6)

     Минуло три роки з моменту створення ОСББ. Голова Правління, Правління, Ревізійна комісія обирались на три роки, тому прийшов час дати оцінку роботі й визначитись із новим складом.
Після створення ОСББ ми спочатку не відмовлялись від послуг ПУЕЦу по утриманню будинку, а намагались отримати їх якісне виконання, що виявилось неможливим. Тому за взаємною згодою з 01.08.2016 ОСББ взяло на себе управління та утримання будинку. Як результат - тепер, маючи один з найнижчих тарифів на утримання, навіть в порівнянні з 5-ти та 9-ти поверховими будинками, собівартість утримання яких є значно дешевшою, ми досягли не тільки якісного обслуговування а й розвитку. Без боргів перед постачальниками, залучення кредитів або додаткових платежів відремонтовано підвали, в які на момент передачі текла каналізація, мешкали щури та натовп комах, у судовому порядку відновлено технічні паспорти на ліфти, двічі стягнуто з «Київміскбуд» заборгованість за утримання нереалізованих приміщень, змінено умови розрахунку вартості спожитої електроенергії «Київенерго», збережено у загальнобудинковій власності усі приміщення, що мають статус МЗК, частину виділено під зберігання речей мешканців, частину під велопарковку, частину передано в оренду.

Завдяки зробленому, не зважаючи на значну інфляцію, тепер маємо змогу на наступний рік не підвищувати загальнообов’язковий цільовий внесок.

Як і обіцяв, у 2018 році значну увагу було приділено облаштуванню прибудинкової території: збільшено кількість паркомісць завдяки спорудженню еко-парковки, закладено покриття спортивного майданчику, клумби огороджено парканчиками, завезено на них землю та висаджено рослини. Крім цього: замінено підйомник при вході у будинок, відремонтовано зіпсовані елементи фасаду, плитку підлоги поверхів, течію замурованих у підлогу 15-го поверху труб опалення, відремонтовано та пофарбовано дитячий майданчик, зроблено доріжки в бік Вірменської та ХШ, ремонт приміщень 106, 112, 242 які передано в оренду. Крім орендної плати, мешканці будинку тепер мають змогу відвідувати кав’ярню, пункт розливу питної води, йдуть пошуки інших корисних мешканцям будинку орендарів.
Окрім моєї праці та найманих робітників, значна частина успіху належить команді Правління. Приємною новиною стала згода чотирьох членів діючого Правління працювати зі мною й надалі. За взаємною згодою ще з двома кандидатами ми утворили свою команду. Цей склад Правління виносимо на голосування окремим пунктом. Передбачалось, що інші кандидати теж утворять команди і співвласники зможуть обирати команду №1 або команду №2 аналізуючи наданий командами план дій, проект кошторису, а головне – конкретні зроблені справи. Сподіваюсь, що в подальшому так і буде. Правління має бути командою, щоб рухатись в одному напрямку. Другий із запропонованих  варіантів – обрати склад Правління самостійно з усього переліку кандидатів на свій розсуд.
Вибір за Вами!

Вівіз "забутого" сміття з поверхів
... Читать дальше »
Просмотров: 367 | Добавил: Michael | Дата: 19.12.2018 | Комментарии (0)


  Михаил Адаменко  © 2024
Бесплатный хостинг uCoz